Mjesta u Hercegovini gdje možete kupiti karte za Mostar Wine Fest

MOSTAR WINE FEST

Ovog ljeta, 31. 07. i 01.08. 2019., održava se prvi Mostar Wine Fest.

Događaj je to koji je nastao u organizaciji LUX Business BaraBar Akademije i From Herzegovina with love, a koji je festival Vina, vinske kulture i kulture uživanja hercegovačke trpeze.

Mostar Wine Fest je festival Vina, vinske kulture i kulture uživanja hercegovačke trpeze. Želimo spojiti sve što se sa vinom spojiti može a da ima društvenu, gastronomsku i hedonističku dimenziju. Za 2019, festival će se održati 31.07 i 01.08 na lokaciji na kojoj se nalazi LUX Business Bar u atrijuu i na terasi Intera T.P., Bišće Polje b.b. u Mostaru.

Da bi osigurali karte prije samog održavanja festivala, pobrinuli smo se da donesemo karte u vaše gradove po Hercegovini, gdje ih možete već danas kupiti. Karte na ovim mjestima možete kupiti po pretprodajnoj cijeni, dok će na same dane festivala, cijena biti prodajna.

HoReCa PARTNERI ZA PRODAJA KARATA:

Međugorje: Gardens, Forest, Cesarica

Čitluk: Premier, The Basement

Čapljina: Storia

Posušje: Viva

Grude: Ajduk

Mostar: Pablos, Ajduk, Beertija,Blok Bar, Bazza

Široki Brijeg: Hotel Park Barrique

Stoga, pozivamo Vas na prvi Mostar Wine Fest, festival koji ima za cilj popularizaciju naših vina na domaćim i stranim tržištima, predstaviti ih na engleskom i drugim stranim jezicima, snimiti promotivni materijal, te predstaviti se kao najčistija, najavangardnija i najoriginalnija, očuvana regija Europe.’

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *