Kampanja “Od mene za prirodu” parfema Plitvice sutra sadi šljive

@perfume.plitvice

Prije nekoliko mjeseci smo objavili kako i From Herzegovina with love sudjeluje u odličnoj kampanji Plitvice Timesa, gdje će se za svaki kupljeni parfem Plitvice u kolovozu posaditi jedno stablo šljive.

Nakon uspješno održane kampanje, ovaj vikend će se održati sadnja šljiva u Gospiću,.

25., 26. i 27. listopada dani su kada će Hrvatska postati zelenija za tisuće i tisuće stabala, zahvaljujući kolektivnoj sadnji drveća pokrenutoj preko Facebook grupe “Dani kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj 25., 26. i 27.10.2019.”!

I Lika se pridružuje sadnji!

Kampanja #odmenezaprirodu parfema Plitvice odlučila se svojim sadnicama šljive pridružiti inicijativi sadnje drveća, koja će se održati u Gospiću.

Podsjetimo, tvrtka The Plitvice Times, čiji je parfem Plitvice ubrzo nakon lansiranja postao jedan od najprepoznatljivijih premium suvenira Like, u lipnju je pokrenula kampanju “Od prirode za mene, od mene za prirodu”, kojom se od svakog prodanog parfema određeni iznos novaca donirao za kupnju sadnica šljive, koje će biti posađene u okolici Plitvica.

http://www.plitvicetimes.com/

Upravo je šljiva odabrana kao fokus kampanje, s obzirom na to da je jedna od glavnih ambasadorica Like, ali i jedan od najbitnijih sastojaka parfema Plitvice. Svaka sadnica nosit će ime osobe koja ga je kupila, kao zahvalu za sudjelovanje u kampanji.

Iz The Plitvice Times kažu: Drago nam je što se svojom kampanjom #odmenezaprirodu priključujemo nacionalnoj akciji sađenja i što time možemo pridonijeti ozelenjavanju područja Like s 50 sadnica šljive, a dobro je poznato da je šljiva jedna od najpoznatijih proizvoda ovog kraja. Podržavamo ovakve akcije i nadamo se kako će nacionalna, ali i naša kampanja potaknuti i druge da u budućnosti pokreću i sudjeluju u sličnim aktivnostima.

Ovog ljeta svijet je svjedočio masovnim požarima koji su pogodili Amazoniju, te su se mnogi odlučili aktivirati kako bi pomogli našoj planeti da (ponovno) bude zelenija.

Bila nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj kampanji!

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *