ŽELIŠ UČINITI NEŠTO DOBRO ZA HRVATSKU? Kupi parfem zbog čega će biti posađeno jedno stablo

Prva stvar. Vjerojatno se pitate odakle Plitvica na stranici o Hercegovini.

Dvije regije iz dvije države, pa jedna stoji drugu.

Što da vam kažem. Plitvice su u Lici, a Lika je prije godinu i pol ‘stajala’ Hercegovinu.

Stiže objašnjenje.

2017. godine, godinu dana nakon što sam pokrenula From Herzegovina with love, ekipa sa najčitanijeg ličkog portala likaclub.eu mi je ponudila da, na njihovu portalu, pišem food kolumne o Hercegovini. Rekla sam ‘da’ prije nego je završen upit. DA! Želim promovirati svoju domovinu u susjednoj državi. Želim učiniti sve što će prikazati Hercegovinu kao gastro i vinsku destinaciju i time dovesti ljude ovdje, a našim ljudima pripraviti posla.

Da me tada nisu ‘vidjeli’, sigurna sam da moj blog ne bi bio što jest i što će, ako Bog da, postati.

U međuvremenu je nastao sjajan brand, The Plitvice Times. Promoviraju biser Hrvatske, Plitvice. Još malo i #1MILLIONREADERS.

Nedavno su pokrenuli sjajnu kampanju i dobila sam upit želim li sa svojim blogom biti ambasador. Što mislite što sam odgovorila?

Ne mogu ja više Lici reći NE. Bar da malo uzvratim za to jer je netko vidio mene i pružio priliku mojim snovima.

A kad skupite mlade i marketinški nastrojene ljude koji se bave promocijom svoje domovine, vjerujem da se čudesne stvari događaju.

Dakle, kampanja.

The Plitvice Times ima odličan i jedan od najprodavanijih suvenira na Plitvicama, Plitvice parfem.

Plitvice parfem

Kod mene se događa to, da me dosad jedno 50 ljudi pitalo koji parfem koristim i ‘kako je dobar’. Iskreno, i ja sam se pozitivno iznenadila.

Kad vidiš da je nešto suvenir, ne očekuješ sad nešto predobro.

Ali ova ekipa iz The Plitvice Times je luda. Kako je to dobar parfem!!

Note parfema su orhideja, đurđica i šljiva. Ako moram parfem opisati jednom riječju, u Hercegovini koristimo riječ TAMAN. Taman cvjetan, taman slatkast, taman sa stavom. Taman za modernu damu koja zna koliko vrijedi. Koja nije nametljiva, ali koja ne može proći neprimjećeno.

Međutim, u doba kad planeta ‘vrišti’ od količine plastike u kojoj se duši, ovo je kampanju koju treba cijeli svijet a kamoli Hrvatska.

Naime, za svaki Plitvice parfem koji kupite do kraja ovog mjeseca, ekipa The Plitvice Timesa će posaditi jedno stablo šljive, kao najprepoznatljivije stablo Like, kao jednu od nota parfema, ali najvažnije kao novu malu ‘tvornicu’ kisika. Na kraju krajeva, uvjerena sam kako je regija koja je izrodila najveći um čovječanstva, Nikolu Teslu, to zaslužila.

KUPI PARFEM –> http://www.plitvicetimes.com/product/perfume-plitvice/

Naziv kampanje je #odmenezaprirodu. Označite se sa ovim hashtagom kad kupite parfem.

#perfume.plitvice

Volite svoju Domovinu? Evo prilike za domoljublje na djelu. Jer takvo domoljublje se jedino računa. A uvjerena sam kako je prošla godina pokazala da domoljublja u Hrvatskoj ima za izvoza. <3

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *