Prvo Žensko druženje u Širokom Brijegu u organizaciji DIVE

U nedostatku ženskih druženja u Širokom Brijegu organizatorice Dive osmislile su nešto što će omogućiti umrežavanje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena te potaknuti neovisnost i poduzetništvo. 

Balansirajući između privatnih i poslovnih obveza, žene teško izdvajaju vrijeme za sebe ili odustaju od vlastitih ambicija. 

Ono što se prvenstveno želi postići je promocija društvenih događaja u Hercegovini, zastupanje i provođenje javnih druženja za sve žene, pokretanje inicijative i sudjelovanje u procesu kreiranja kampanje za aktivizam i osnaživanje žena, kulturno umjetničko uzdizanje i poboljšanje statusa žena u društvu. 

Prije predstava koje organizira Hrvatski kulturni dom, udruženje DIVA organizira tematsko druženje za žene (dress code, glazba,vino i hrana, sokovi i pokloni) što će potaknuti žena iz Hercegovine da jednom mjesečno sudjeluju ovakvom događaju.

Smišljeno odabrane predstave mogu biti dobar alat za uvođenja novih ideja, a druženje uoči predstave je idealna prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava, a ovoga puta to su Brodolomke, predstava kazališta Moruzgva- tragikomična priča o 4 žene koje povezuje ovisnost. 

DIVA, u suradnji s Lux Business barom i blogom From Herzegovina with love organizira Žensko druženje prije početka predstave Brodolomke 11. listopada 2019. u 19 h. u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg, 

Sve vas pozivamo da budete dio ove priče koja se prvi put održava u Širokom Brijegu.

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *